Skip to main content Skip to search

[vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Házirend” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space]
Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 6:00 óráig!

Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Takarítás

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat és törölköző csere.

Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

A házat kitakarított állapotban kérjük a szállás elhagyásakor átadni.

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában és fürdőszobában található szemetesben lehetséges (szemeteszsák a konyhai szekrényben található).

Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kertben található nagy szeméttárolóba.

Az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt hely a kiépített tűzrakó hely környéke.

Tűzrakás, nyársalás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy a ház előtti erdő felé vezető utat ne zárják el a közlekedés elől!

Háziállatok

A vendégházba tisztán tartott háziállat hozható be, felár ellenében.

Mivel a kert nyitott, háziállatot mindenki saját felelősségére hozzon.

Kert

A kertet a házigazda gondozza, a kert kerítéssel nincs lezárva. Természetközeliségéből adódóan bejárhatnak vadállatok (őz, vadnyúl, róka). Kérjük ügyeljenek az állatok és növények épségére, és a Nemzeti Parkban található védett növények gyűjtési tilalmára. Kullancsok ellen célszerű spray, oltás stb. használata a megelőzés érdekében.

Meghibásodások, károk

 A vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon:
Kozma Attila: 06-20-941-8241
vagy
Kozma Attiláné: 06-20-573-0166

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!